Een design loungeset cadeau

dutch-riviera-logo-header

loungebankMijn ouders hebben pas een nieuwe huis gekocht. Tijdens de verhuizing hadden zij het over een design loungeset die zij wilden hebben voor in de nieuwe tuin. Maar omdat mijn ouders andere prioriteiten hadden, hebben zij ervoor gekozen om er nog maar even mee te wachten.

Cadeau

Omdat mijn ouders nogal veel voor mij hadden gedaan leek het mij een leuk idee om aan hun de design loungeset cadeau te doen. Gelukkig wist ik dat de loungeset van Dutch Rivièra was en daarom ben ik langs de showroom gegaan.

In de showroom zag ik de loungeset staan die mijn ouders wilde hebben. Samen met de verkoper had ik een afspraak gemaakt over het retourneren. De loungeset kon ik gelijk meenemen en daarom ben ik gelijk naar het huis van mijn ouders gegaan.

Gelukkig waren mijn ouders nog niet thuis en daarom heb ik de loungeset gelijk in elkaar gezet. Toen ik klaar was kwamen mijn ouders net thuis. In het begin begrepen zij niet waarom ik in de tuin stond, maar toen zij de loungeset zagen waren zij heel erg blij en dankbaar.

Het cadeau vonden zij geweldig en dat was precies waar ik op hoopte!