Bepaal welk pakket je kiest

kunstgras prijzen

Niet iedereen heeft een zelfde budget, en sommige mensen vinden het gewoon leuk om een beetje mee te helpen met de tuin om zo ook een aandeel te hebben in het prachtige resultaat. Kunstgras prijzen kun je onderverdelen in drie soorten pakketten, bij het eerste pakket wordt je ontzorgd van A tot Z. Hierbij heb je totaal geen omkijken naar de werkzaamheden die worden uitgevoerd, binnen ongeveer een dag heb je een schitterende tuin om van te genieten.

kunstgras prijzen

Wil je zelf ook wat doen?

Wil je kunstgras prijzen drukken dan is het mogelijk om gebruik te maken van pakket twee of drie van grasengroenkunsgras.be. Bij deze pakketten doe je een aantal werkzaamheden zelf, bij pakket twee graaf je zelf de grond af en het gras en voer je deze ook af. De rest van de werkzaamheden voert grasengroenkunstgras.be voor je uit. Bij het derde en voordeligste pakket komt er ook bij dat je zelf het betongranulaat aanvoert, tevens draag je zorg voor het verdelen van de onderlaag. 

Garantie op de werkzaamheden

Welk pakket je ook kiest je hebt altijd garantie op de werkzaamheden die zijn verricht door grasengroenkunstgras.be, op de kleur van het kunstgras heb je maar liefst acht jaar garantie. Je hoeft niet bang te zijn dat het gras snel zal slijten, want je hebt net zo lang op slijtage als de kleur garantie. Als je alles bij elkaar optelt en berekent, zijn de kunstgras prijzen en het leggen van kunstgras aantrekkelijk om over te laten aan de specialisten.