Wat kost een tuinprieel?

tuinprieel

Wil je een tuinprieel in jouw tuin welke mooi is en waar je comfortabel in kunt zitten? De prijzen variëren afhankelijk van het type tuinprieel. In dit artikel wordt de prijs van een tuinpaviljoen uitgelegd en beschreven, de prijzen van verschillende typen komen in dit artikel aan bod.

Economische keuze:

De goedkoopste en meest populaire keuze is een geïmpregneerd houten tuinhuisje. Een geïmpregneerd houten tuinhuisje gaat ongeveer 15 jaar mee en houdt de elementen goed vast. De prijs van een geïmpregneerd tuinhuisje ligt tussen de € 1.000 en € 3.000. Dit is dus een zeer voordelige keuze als je een tuinprieel in je achtertuin wilt hebben.

Classic:

Wil je een tuinprieel met een meer klassieke uitstraling, dan is een stalen overkapping meer geschikt voor je. Een stalen tuinhuisje kan een heel romantische uitstraling hebben doordat het een mooie vorm heeft, of juist heel strak. De prijs van een stalen poort varieert van € 1.000 tot € 4500. Dit kan dus een voordelige keuze zijn maar het kan ook redelijk aan de dure kant liggen.

tuinprieel

De meest luxe keuze:

Wil je dat jouw tuinpaviljoen luxe uitstraalt? De meest luxe keuze is een hardhouten tuinhuisje. Hardhout is het beste hout, het gaat het langst mee en heeft geen onderhoud nodig. Een hardhouten tuinhuisje kost tussen de 2.500 en 6.000 euro. Wil je meer informatie, ga naar de website van tuinhuiscentrum.be