Spanplafond en Gyproc plafond, vochtbestendig

Schimmel in de badkamer, vochtplekken in je plafond. Het zijn allemaal dingen die we liever niet zien, waardoor we snel geneigd zijn onze muren en plafonds zo schoon en leeg mogelijk te houden als het aankomt op vochtige ruimtes. Je zou denken dat een spanplafond of Gyproc plafond hierdoor geen slimme keuze is in badkamer of keuken, maar niets is minder waar.

 

Speciale Gyproc platen

Beide toepassingen zijn zeer veelzijdig  en dus zijn er ook veel verschillende soorten Gyproc platen. Sommige van deze plaatsen zijn speciaal vocht afwerend gemaakt, om zo de kans op schimmel en vochtoverlast minimaal te maken. Daarnaast zijn Gyproc platen ook te betegelen, waardoor ze niet onderdoen aan een al bestaande muur. Al met al zeer geschikt voor badkamer en keuken.

Overal te gebruiken

Ook spanplafonds zijn water en schimmel afwerend.  Je kunt ze dus probleemloos in zowel badkamer als keuken plaatsen. Sterker nog, het spanplafond kan alle bedrading en belichting veilig wegwerken, waardoor in vochtrijke kamers het zelfs extra handig kan zijn een spanplafond te plaatsen.

 

Met andere woorden, beide materialen zijn werkelijk in alle gevallen een handige en makkelijke optie, wanneer je jouw plafond graag compleet anders wil, of simpelweg een strak en mooi afgewerkt huis wil.

 

Gyproc en Spanplafond prijzen

Van zowel spanplafonds als Gyproc kan de prijs zeer sterk variëren. Dit hangt af van het soort spanplafond en Gyproc er vereist is voor jouw specifieke wensen. Bij Gyproc kan je het beste rekenen van 25 tot 70 euro per vierkante meter. De prijsindicatie voor spanplafonds is ongeveer tussen de 70 en 100 euro.

 

Wil je precies weten wat het gaat kosten en welke opties je precies hebt voor jouw project? Dan kan je het beste contact opnemen met één van de specialisten van KCP. Bij hen kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Geen project is te gek voor deze veelzijdige materialen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw ideeën en dromen enkel fantasie zijn. Met spanplafonds en Gyproc kan je een stapje dichterbij je droomhuis komen.