Kiest u voor een tegel- of houtenvloer?

Waar kiest u liever voor, een tegel- of houtenvloer? Terwijl de tegelvloer enorm veel voordelen heeft, is het wel zo dat de houtenvloer een authentieke uitstraling heeft die u met geen andere tegelvloer kunt vergelijken. Hout is een natuurproduct en daardoor is het ook zo een authentiek. Bij een houtenvloeren raden we u wel aan om het hout te laten in lakken. Dit beschermt de houtenvloer en het zorgt ervoor dat u deze niet meer hoeft te onderhouden. Bij een tegelvloer hoeft u dit niet te doen. De tegels hebben ook geen onderhoud nodig en het schoonmaken is erg eenvoudig te realiseren.

Het bestellen van tegels

Online vindt u veel aanbieders van tegels. Echter is er maar een die u de scherpste prijs aanbiedt, de hoogste kwaliteit en een snelle levering en dat is Tegels33. Al jarenlang staat Tegels33 bekend als de tegelspecialist van de Benelux. Online kunt u een keuze maken uit een ruime collectie met meer dan 30 merken en in de showroom staat ook een brede collectie tentoongesteld. Bij Tegels33 bent u altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie. Ziet u dezelfde tegel ergens anders goedkoper? Dan krijgt u het verschil gewoon terug. Twijfel dus niet langer en bekijk het aanbod online of in de showroom en maak een keuze!

 Houtenvloeren bestellen

Voor houtenvloeren kunt u terecht op de andere dochteronderneming van Store33 BV namelijk: Houtenvloeren33. Op de webwinkel van Houtenvloeren33 vindt u meer dan 500 type houtenvloeren. Het aanbod is zo uitgebreid dat er voor eenieder een gewenste vloer is te vinden. Uiteraard kunt u ook deze vloeren van hout ook in de showroom bekijken. In de showroom vindt u een beknopt aanbod van de meest populaire houtenvloeren. In deze showroom vindt u ook de tegels, zo kunt u direct beide vloeren langs elkaar leggen en een keuze maken.