INOXvakman.be; Ook voor het inmeten en monteren!

inoxINOXvakman.be staat voor topkwaliteit INOX trapleuningen en balustrades. Altijd 100% INOX, altijd op maat en altijd tegen een scherpe prijs. Op onze website inoxvakman.be kunt u eenvoudig online een INOX trapleuning bestellen. Veelal wordt dit aangeduidt als de ‘doe het zelf’ leuningen. Echter staan wij voor een optimale service en kunnen wij ook diverse ondersteunende diensten aanbieden, zoals het inmeten van de trapleuning(en) en het monteren van de trapleuning(en). Met deze diensten, aangevuld met het uitgebreide accessoire aanbod en de dienst ‘walsen’ (buigen) streven wij ernaar om u volledig te ontzorgen, naar wens uiteraard.

Wanneer u op zoek bent naar een INOX trapleuning zijn zowel het inmeten als het monteren werkzaamheden die niet iedereen graag zelfstandig uitvoert. Indien dit het geval is bij, kunt u gebruik maken van de medewerkers van INOXvakman.be! Wij begrijpen goed dat het plannen van een afspraak voor het inmeten of het monteren van uw INOX trapleuning vaak lastig is binnen werktijden. Vandaar dat onze medewerkers, op afspraak, ook buiten werktijden voor u klaar staan.

Het inmeten van uw INOX trapleuning.

Het inmeten van uw INOX trapleuning is uiteraard een cruciale stap, voordat u de trapleuningen kunt bestellen. U kunt zelf eenvoudig de maten opnemen. Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een korte inmeet handleiding opgesteld. Deze vindt u op onze website. Indien gewenst kan onze medewerker bij u thuis de maten opnemen. Hierbij hanteren wij een vaste prijs waarbij een variabele reiskosten vergoeding in rekening wordt gebracht. Ook deze prijzen presenteren wij volledig transparant op onze website.

Montage van uw INOX trapleuning.

Een INOX trapleuning is eenvoudig zelf te monteren. Alle benodigde materialen worden door ons meegeleverd (schroeven en pluggen). Daarnaast hebben wij  een montagehandleiding opgesteld, zodat u direct zelf aan de slag kunt. Wilt u dat onze medewerkers uw INOX trapleuning monteren? Geen enkel probleem. De medewerkers van INOXvakman zijn u graag van dienst. Ook hierbij hanteren wij een vaste prijs voor het monteren van 1 of meerdere leuningen. In het geval van meerdere leuningen, wordt de prijs per leuning minder. Tevens wordt een reiskostenvergoeding in rekening gebracht, bekijk de prijzen direct op inoxvakman.be.

Mocht u verder nog vragen hebben, zijn wij u graag van dienst. Wat uw wensen ook zijn, bij INOXvakman.be vindt u een passende INOX trapleuning!