De Cisa Ceramiche Concreta bestelt u bij Tegelmegashop.be voor de beste prijs!

Cisa Ceramiche produceert al sinds 1954 topkwaliteit keramische tegels. Ze waren een van de eerste bedrijven zich vestigde in het Sassuolo tegel district om keramische tegels te produceren. Hiermee is de geschiedenis van Cisa tegels verbonden met het Sassuolo district in Italië. Ze hebben een lange geschiedenis als leider in de productie van keramische tegels. Functionaliteit, esthetiek, respect voor het milieu en state-of the-art technologie zijn de onderscheidende factoren van de productie van Cisa Ceramiche. Met een combinatie van traditie en innovatie onderscheiden ze zich al meer dan 50 jaar in de markt. Met een prachtig scala aan diverse collecties vloertegels, oppervlakken en formaten bewijst Cisa Ceramiche tegels dit jaar na jaar weer.

Tegelmegashop

Cisa Ceramiche voert diverse tegelseries met diverse thema’s, waarbij een uniek design en state of the art technologie centraal staan, een greep uit de prachtige tegelseries van Cis Ceramiche; Avori Imperiali, Contours, Jurassic, Metal net, Neptune, Reload, Valstein, Bohème, Evoluzione, Le Marne, Modula, Nuances, Royal Marble, Vintage, Cemento Moderno, Exagon, Liberty, Mondrian, Papier, Slate, Xilema, Geolite, Loden, Mywood, Porfido, Ume en de concreta. En deze laatste vinden wij heel erg bijzonder en is ook direct op tegelmegashop.be online te bestellen voor de beste prijs! De concreta is een mooie toegankelijke betonlook vloertegel van 1e keus topkwaliteit, verkrijgbaar in een viertal kleurtinten (de Tortura, Fango, Bianco en Nero, oftewel beige / taupe, bruin, ivoor en zwart). Deze prachtige tegels kunt u uiteraard bewonderen bij ons in de showroom, maar voor nu alvast de belangrijkste specificaties; Dit betreft een prachtige keramische vloertegel van 60,8×60,8 (om precies te zijn!). Met een mooie betonlook en een matte afwerking ideaal voor een moderne en industriële look. De antislipwaarde betreft R9 en de slijtklasse 5. LET OP: deze tegel is niet gerectificeerd.

 

Heeft u vragen of bent u heel gericht op zoek naar een andere specifieke tegel? Neem dan direct contact met ons op, onze medewerkers zijn u graag van dienst!