Kijk voor een Royal Gardens appartement te koop in Blankenberge

LOGO-Royal-gardens

Zoals jullie inmiddels weten ben ik een fervent bezoeker van het strand van Blankenberge. Het is niet alleen bij mij een populaire bestemming in de zomer, maar voor veel meer mensen. Het is namelijk een van de populairste bestemmingen aan de Belgische kuststrook, samen met Oostende. Dit merk je dan ook tijdens de maanden juli en augustus. Op het boulevard is het er een drukte die zijn weerga niet kent. Ze hebben zelfs een directe bestemming ingezet vanaf Brussel via Brugge. Zo kun je ook, als bewoner van Blankenberge, een keer een uitstapje ondernemen naar deze twee prachtige steden om er te shoppen of een restaurant te bezoeken. Toen ik laatst over de boulevard liep van Blankenberge zag ik een bord met daarop: Royal Gardens appartement te koop in Blankenberge. Dit deed mij nadenken over de mogelijkheid om er wellicht voor vast te wonen.

Royal-Gardens-19

Ik heb de website van Royal Gardens dan ook direct bezocht. Twee afbeeldingen van het interieur wilde ik graag met jullie delen. Dit zijn afbeeldingen van het model interieur van het appartement. Het toont, naast een goede smaak voor interieur, ook de ruimte van het appartement.Royal-Gardens-18

Heerlijk om aan het strand te wonen

Zoals ik al zei vind ik het heerlijk om in een appartement aan het strand te wonen. De appartementen van Royal Gardens liggen dan ook op loopafstand van het strand. Naast een bezoek aan het strand kun je ook de jachthaven eens bezoeken, dankzij de ideale ligging van Blankenberge. Kijk maar eens naar een luchtfoto van Blankenberge, om de oever te aanschaffen van bovenaf.