Populaire bij EIKENvakman.nl: Eiken balk 100×100 mm geschaafd, geborsteld & gerookt.

Bij EIKENvakman.nl bestelt u een topcollectie verouderde eiken balken. Een oude eikenhouten balk van EIKENvakman wordt altijd met de hand vervaardigd, met zorg verouderd en snel bij u thuis bezorgd, voor een scherpe (online) prijs. In een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over populaire verouderde eiken balken. Dit maal gaan wij wat dieper in op de 100×100 mm balk van eikenhout, met de hand geschaafd, opgeborsteld & gerookt.

100×100 eiken balk, geschaafd, geborsteld & gerookt.

Een vierkante oude balk van 100×100 mm die in eigen houtwerkplaats verouderd is, oftewel met de hand geschaafd, (op)geborsteld en gerookt is. Dit realiseert die prachtige authentieke, robuuste en klassieke uitstraling van een oude eiken balk, maar dan wel van hoogwaardige kwaliteit & voor een scherpe prijs. De basis voor deze verouderde eikenhouten balk is een geschaafde balk van 100×100 mm van rustiek ad 20-25% Europees eikenhout (bevat noesten). Deze wordt in eigen beheer met zorg & vakmanschap verouderd.

Met een verouderde eikenhouten balk van EIKENvakman.nl kiest u voor een prachtig interieur object dat een robuust karakter heel mooi combineert met een klassiek accent: Een echte eyecatcher binnen uw inrichting! Bent u op zoek naar een bijzondere eiken balk, die een primaire plek in zal nemen binnen uw woonruimte, dan is een oude eiken balk zeker het overwegen waard. Onze oude eiken balken worden veelvuldig toegepast in de woonkamer en de keuken. Maar ook als mooi accent bij verschillende ’tussenruimtes’ in uw woning, als haard ombouw (schouw) en als ‘onderdeel’ van tafels, meubels en diverse decoratie objecten (zoals lampen), zijn onze verouderde eiken balken prachtig te gebruiken. Waar u onze oude eiken balken ook voor gaat gebruiken, u bent verzekerd van een topkwaliteit eiken balk van rustiek eikenhout met die bijzondere ‘oude eiken look’ voor een scherpe prijs. Selecteer de gewenste lengte, kies de gewenste afwerking en de exacte prijs wordt direct vertoond!