Lichtkoepels heel mooi thuis.

A44-510x408Een poos geleden heb ik besloten een uitbouw aan mijn huis toe te voegen en hier heb ik een Lichtkoepels in laten plaatsen waar ik heel erg tevreden over ben. Het leek me een leuk idee om dit aan mijn uitbouw toe te voegen omdat ik van plan was een studie kamer te maken waar ik aan mijn opdrachten zou kunnen werken in mijn eigen tijd en een leuk nieuw tintje er aan kon geen kwaad vind ik. Het is een goede manier van frisse lucht binnen halen en ook zorgt het zon licht wat naar binnen kan komen voor een vele mooiere sfeer dan de kunststof licht die lampen maken, en daar houdt ik ontzettend veel van.

Het past goed bij mijn huis!

lichtkoepel_dakbetreding

Doordat ik een Lichtkoepels had gekocht bespaarde ik niet alleen een hoop geld maar ook had ik een product van een hele hoge kwaliteit waar ik erg blij mee ben. Een van de grootste voordelen die aan de producten van dit bedrijf zitten is de zeer hoge kwaliteit en daar staan ze dan ook garant voor. Dit door een garantie op de koepels te geven van maar liefst tien jaar lang.

Een goede service

Als je opzoek bent naar een bedrijf dat klantvriendelijk is en je graag verder helpt dan zit je bij dit bedrijf goed. Ze ondersteunen je met de bestelling tot aan de installatie. Hierdoor zijn klanten heel tevreden en blijven ze terug komen.