Een handleiding tegels zetten vindt u online bijTegelmegashop.be!

Nadat u nieuwe tegels heeft gekocht, dienen deze natuurlijk gezet te worden. Dit kunt u laten doen, maar u kunt hier ook zelf mee aan de slag gaan. Bent u die echte doe het zelver die dit klusje zelf wel even klaart? Nou in dat geval begint u altijd goed bij het doornemen van de handleiding, vol met belangrijke Tips en Trucs, op tegelmegashop.be. Uiteraard is dit niet een klus die de meeste personen vaak uitvoeren en zeker indien dit uw eerste keer gaat worden is een handleiding wel zo handig. Vandaar dan ook dat u niet alleen een prachtige collectie kunt bekijken en direct online aan kunt schaffen, zowel prachtige vloer- en wandtegels van keramiek als natuursteen tegels online bij Tegelmegashop, maar ook diverse handleidingen kunt raadplegen.

Tegelmegashop

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke vragen mensen hebben die tegels gaan zetten en welk advies hierbij het meest handig is. Heeft u na het lezen van de handleiding nog vragen, stel uw vragen dan gerust. Onze medewerkers helpen u graag op weg. Wij willen u graag alvast wat tips geven voor het zetten van tegels. Natuurlijk is het belangrijk om goed te meten hoeveel tegels u nodig heeft. Het is niet fijn om er tijdens het zetten van tegels achter te komen dat er niet genoeg tegels zijn. Zorg er dus voor dat u zowel voldoende tegels als voldoende tegelbenodigdheden heeft, denk hierbij aan zowel lijm als voegmortel, en eventueel ook voorstrijkmiddel. Dit tezamen is de basis voor iedere (succesvolle) tegelklus. Voordat u daadwerkelijk kunt starten is het belangrijk om de grond te egaliseren. Het dient overal gelijk te zijn anders komen de tegels wellicht niet helemaal recht te liggen. Nu kunt u met lijm nog wel wat ‘sprokkelen’, echter wordt dit bij bijvoorbeeld gerectificeerde tegels al wat moeilijker! Gebruik voor het zetten van tegels ook het juiste tegelgereedschap. Zo is een goed levellingsysteem echt aan te raden in het geval van keramisch parket, zeker indien u kiest voor de wat grotere afmetingen vanaf 120 cm lang). Ook andere toebehoren, zoals voegmiddel en lijm moet u van tevoren aanschaffen en een goede kwaliteit is hierbij erg belangrijk voor een goed eindresultaat. Dit kan natuurlijk ook bij Tegelmegashop.be, wij leveren alleen de beste kwaliteit met het merk Sopro. Tot slotte dient u er rekening mee te houden dat de juiste droogtijd wordt aangehouden. Lees hiervoor eerst goed de bijsluiter van de materialen.

 

Assortiment Tegelmegashop.be

Tegelmegashop.be is een van de grootste online aanbieders van tegels en toebehoren in Belgie en Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om zeer kwalitatieve tegels te bieden voor een scherpe prijs. Bij de speciale tegeloutlet kunt u terecht voor tegels met de aller scherpste prijs. Ons assortiment tegels bestaat onder andere uit keramische tegels, betonlook tegels en natuursteen tegels, maar natuurlijk vindt u bij ons ook trendy en kleurrijke tegels zoals bijv. de portugese tegels en strakke metro tegels. Voor iedereen een passende tegel!