Een nieuwe accu bij www.bizzix.be

Het is weer de tijd van het jaar waarop alles mis lijkt te gaan. Zo heb ik mij laatst een nieuwe laptop gekocht, nadat mijn wrede ex mijn oude laptop keihard op de grond had gegooid. Hij wist echter heel goed dat ik afhankelijk ben van mijn computer, omdat ik als freelancer werk en dus alles online doe. Maar goed, ik had dus een nieuwe laptop nodig, maar ik had maar een klein budget. Ondanks dit heb ik er toch voor gekozen om een Macbook te kopen, maar toch moest ik een week later alweer een kijkje nemen bij www.bizzix.be.
Ik was echt ontzettend blij met mijn nieuwe Macbook, ik heb namelijk nog nooit zo een goede laptop gehad, maar zeker ook nog nooit zo een dure. Maar ja, je moet er wat voor over hebben en het is ook niet voor niets dat die dingen zo duur zijn. Ik vond het dan ook niet erg om er zoveel geld voor uit te geven, ondanks mijn relatief kleine budget. Omdat ik toch als freelancer werk, kan ik er dus ook simpelweg voor kiezen om wat meer te werken, zodat ik meer te besteden heb, en dat is ook precies wat ik van plan was.

front_accu_apple_macbook_pro_17_inch_a1309 front_accu_apple_macbook_pro_17_inch_a1189 front_accu_apple_macbook_pro_15_inch_a1281 (1)

Batterij kapot

Ik weet niet precies waardoor het kwam, maar een week later was de batterij van de laptop al kapot. Hij wilde simpelweg niet meer opladen. In eerste instantie dacht ik dat het niet de batterij was, die kapot was, maar de lader. Dat was echter niet zo en de accu moest vervangen worden. In de winkel zeiden ze dat het waarschijnlijk een fabrieksfout was. Dat zou kunnen natuurlijk. Toch besloot ik om in dit geval geld te besparen en de accu te kopen bij www.bizzix.be. Dat was een goede keuze!