De stijl in de verticale sectionaalpoort van Different Doors

De stijl in de verticale sectionaalpoort van Different Doors

 

Het was puur toeval natuurlijk, dat ik tegen deze woning aanliep. De eerste minuten, toen ik gewoon nieuwsgierig om het pand liep, vanuit mijn eigen oprechte interesse, heb ik me dan ook geen seconde gerealiseerd dat ik er zelf iets mee zou kunnen doen. Toen ging het me er gewoon om een prachtig oude fabriek te bewonderen. Want dat is wat het is, mijn woning, slkbcdlkshdeen prachtig pand dat al jaren voorheen dienst heeft gedaan als steenfabriek. Het gegeven dat ik het zomaar op de kop heb kunnen tikken doet me nog steeds weleens verbazen, en me bovendien realiseren hoezeer ik het wel niet getroffen heb. Ik knijp mezelf nog regelmatig in de armen om me ervan te vergewissen dat het allemaal echt waar is. En het is allemaal waar – en hoé. Ik ben nu bezig met het opknappen van het pand, nog voor ik er daadwerkelijk intrek, want dat dient nog echt wel te gebeuren. Van de week is er bijvoorbeeld een bedrijf langsgeweest, Different Doors genaamd, om hier een nieuwe verticale sectionaalpoort in het pand te zetten. Die was wel nodig ook, want de oude stond op instorten en moest dus nodig vervangen worden. Mocht je benieuwd zijn naar wat Different Doors met een verticale sectionaalpoort voor elkaar kan zien te krijgen, neem dan eens een kijkje op de website. Ze hebben er genoeg aan voorbeelden staan om te zien wat een expertise dit bedrijf allemaal wel niet in huis heeft. Ik ben dan ook zeer te spreken over de geleverde resultaten en kan niet anders dan zeggen dat de inspanningen het huis echt hebben verrijkt. Er is een duidelijke verwijzing naar de oude tijden terug te vinden in de verticale sectionaalpoort en het ziet er prachtig uit in precies de stijl die ik beoogde.