De goedkoopste betonnen schuttingen op Schutting33.nl

Beton schutting van Schutting33

Een beton schutting van Schutting33 is de beste keuze. Bij Schutting33 krijgt u de laagste prijsgarantie. Daarnaast bieden ze alleen schuttingen van de allerbeste kwaliteit, wordt u betonnen schutting binnen 5-10 werkdagen op locatie bezorgd en krijgt u een montagehandleiding voor eenvoudige montage. Ook kunt u in de showtuin in Venlo bezoeken, geheel advies op maat verkrijgen. Is de showtuin in Venlo te ver? Dan kunt u ook de klantenservice bereiken per telefoon. Twijfel niet langer en bestel eenvoudig uw beton schutting bij Schutting33.nl. Bekijk eens de andere schuttingen van Schutting33.nl waaronder hout beton schutting, schanskorven en aluminium schuttingen.

Tuinschutting

De afmetingen van een tuinschutting betonplaat zijn: 200x40x3,5 centimeter. 200 centimeter lang, 40 centimeter hoog en 3,5 centimeter dik. De betonplaten worden meestal met vijf op elkaar gestapeld. Zo komt u uit op een hoogte van twee meter. Dit is de standaard hoogte van een tuinschutting beton bij een woning. Wilt u uw beton schutting wat hoger hebben? Dan kunt u ook 6 of 7 schuttingdelen beton op elkaar stapelen. De betonpalen worden geleverd op dezelfde hoogte als de betonplaten. Schutting33 adviseert u graag over de juiste hoogte van uw tuinschutting beton. Neem contact op met de klantenservice van Schutting33 die u graag hierbij helpt.

Klantenservice

De klantenservice heeft verstand van zaken en staat 6 dagen per week klaar voor al uw vragen. U kunt de winkel in Venlo (Limburg, NL) bezoeken. Daar kunt u het aanbod bekijken en wordt u geholpen met al uw vragen. De showroom is ook 6 dagen in de week geopend. Wanneer u wilt dat Schutting33 langskomt om de situatie te bekijken, is dit ook mogelijk. De monteurs lopen alles na en geven u vervolgens een offerte op maat. Twijfel niet langer, bezoek Schutting33 of plan een afspraak in voor het inmeten!