De beste winkel om een teak tafel te kopen!

teak tafel

Zoektochtteak tafel

Een mooie teak tafel kan lastig te vinden, maar dat probleem hoef jij niet meer te hebben zodra jij dit artikel hebt gelezen. Ik weet namelijk uit ervaring de perfecte plek om deze aan te schaffen. Het fijne is dat ze nog veel meer verkopen zoals bedden, kasten en bureau’s. In het gekste geval is het dus mogelijk om jouw hele huis ermee in te richten. Zelf ben ik op zoek gegaan voor een meubelstuk voor in onze eetkamer. Zelf ben ik veel bezig met duurzaamheid en dat wil ik graag doorvoering in mijn woning. Daarom maak ik veel gebruik van natuurlijk materialen en koop ik het liefst tweedehands.

Van verteak tafel

Ondanks dat de teak tafel die ik nu gekocht is niet perse tweedehands is, is hij wel gemaakt van gerecycled hout. Hij is handgemaakt in Indonesië en daarna naar Nederland verscheept. Om die reden is de levertijd ook een stukje langer dan wanneer je bij een grote keten koopt waar alles in grote fabrieken wordt gemaakt. Wij hebben uiteindelijk 13 weken moeten vanaf het moment dat we hem besteld hebben. Zelf vond ik dit nog wel meevallen, want er stond dat het soms ook 16 weken of nog langer kan duren. Eerst hebben wij online gekeken wat we mooi vonden, maar hierna zijn we toch naar de showroom gegaan om het nog beter te kunnen zien. Daar werden we onwijs vriendelijk geholpen door een medewerker en konden wij al onze vragen stellen. Echt een aanrader als je ook naar zoiets op zoek bent!